Projecten

Op deze pagina treft u meer informatie over de lopende en afgeronde projecten van Green Flag aan.

Ontwikkelen training leiderschap

Recentelijk heeft Green Flag een nieuwe Training Leiderschapsvaardigheden ontwikkeld. Hierbij is een trainingsmethode gekozen waarbij Situationeel Leiderschap bij de cursisten getraind wordt.

Als beginnend Leidinggevende is het lastig de juiste Leiderschapsstijl hanteren. Wanneer corrigeer je en wanneer delegeer je? Door diverse praktijkopdrachten te vervullen, maken de curisten kennis met diverse Leiderschapsstijlen.

Ontwikkelen leerlijn bedrijfsvoering

In samenwerking met het Feducon BV, heeft Green Flag bijgedragen aan het ontwikkelen van een volledig vak aan een geaccrediteerde bachelor opleiding. Dit vak was gespitst op het leren ondernemen binnen de paramedische zorg.

Ontwikkelen en doceren bedrijfskundig onderwijs

Green Flag heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het doceren in de bedrijfskundige deelgebieden strategie, finance, marketing en P&O.Op al deze deelgebieden is een bewezen track record van prestaties aan bachelor en master opleidingen. Bij Hogeschool Rotterdam, Windesheim, THIM van der Laan, SOMT zijn er diverse vakken gedoceerd en voor de NCOI, Hogeschool Rotterdam, Windesheim, NTI en ISBW is onderwijs ontwikkeld.

Interim management

Naast het ontwikkelen en doceren van bedrijfskundig onderwijs heeft Green Flag inmiddels ook een track-record op het geboed van interim management. De opdrachten lopen uiteen van het leiden van een consultancy team tot het opzetten van een salesteam.