top of page
1/2

Over Green Flag

 

Green Flag Consultancy is een kleinschalig adviesbureau dat adviseert op de gebieden strategie en ondernemen. Het begeleiden van strategische sessies en het onderwijzen hierin is de core business van Green Flag.

Daarnaast heeft Green Flag een track record in het ontwerpen en doceren van bedrijfskundig onderwijs.

Diensten

 

De diensten die Green Flag uw organisatie kan bieden spitsen zich toe op het geven van strategisch advies, het begeleiden van nieuwe ondernemers en het geven van trainingen.Mocht u vragen hebben die buiten de expertise van Green Flag blijken te vallen, beschikt Green Flag over een zeer uitgebreid netwerk waarin alle bedrijfskundige specialisaties aanwezig zijn.

Projecten

10-07-2019

Green Flag is betrokken bij een groot aantal (langlopende) opdrachten bij HBO instellingen in Nederland. Deze opdrachten betreffen alle deelgebieden in het onderwijs. Zowel ontwikkeling, verzorging als toetsing vinden binnen deze opdrachten plaats. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn:

NCOI, Hogeschool Rotterdam, NTI, ISBW

 

01-06-2017

In opdracht voor BI Partners BV heeft Green Flag consultancy een commerciële verkooporganisatie opgezet om de verkoop van het BIP Managementdashboard te realiseren. Jan Willem vervulde hierbij een rol als commercieel manager.

Contact

 

‹TEL:

+31 (0) 6 21 555135

‹MAIL:

info@gf-c.nl

 

Onze expertises

 

bottom of page